fbpx

KLASSE1 203

2.899,00 lei 2.599,00 lei

Quick Overview

PROMO: Beneficiati de 300 LEI REDUCERE LA DULAPUL KLASSE1 203*210 ALB CU OGLINDA! Oferta valabila in perioada 01.12-10.12.22 in limita stocului!

Dulapul cu usi glisante, KLASSE1 dim 203×210/229×62

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE PRIVIND DIMENSIUNI, PRETURI, MODALITATI DE CONFIGURARE DATI CLICK AICI: FISA TEHNICA KLASSE1 203 LEI 2022

Se poate configura in combinatii de diverse materiale  PAL mat / PAL high-polish / sticla / oglinda.

Pretul dulapului variaza in functie de dimensiunea aleasa si de configuratia dorita. Pret incepand de la 2199 lei.

Dulapul se livreaza in colete. Necesita asamblare. Montajul poate fi executat pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Dulapul poate fi completat cu accesorii inteligente ( sertare, polite, bare pt. umerase, inchidere soft, chenar led …) care se potrivesc exact nevoilor fiecaruia.

Odata ce veti selecta un dulap Rauch Germania precum acesta, veti fi siguri de faptul ca ati luat cea mai buna decizie. Calitatea nu va lasa niciodata de dorit.

La Klasse1 dressingurile au o gama variata de culori, latimi, inaltimi, va puteti alege ce tip de usi doriti- cu usi mate sau extra lucioase,  cu oglinda, cu sticla de diverse culori.

Interiorul dulapului il puteti configura si compartimenta dupa cum doriti, fata de compartimentarea stantard mai puteti alege elemente din fisa tehnica alaturata EXTRA ACCESORII DULAP

SARCINA INCARCARE ACCESORII MOBILIER

Toate Dormitoarele si Dulapurile noastre sunt fabricate in Germania, de catre Rauchmoebel-cel mai mare si premiat producator dormitoare din Europa.

Salteaua si somiera se achizitioneaza separat. Detalii despre modelele de saltele si preturi gasiti pe  www.saltego.ro

Va astepam în showroom pentru a va configura dressingul.

TUTORIAL VIDEO MONTAJ DULAP KLASSE1