fbpx

LARA

4.299,00 lei 3.999,00 lei

Quick Overview

Pana in 15.07.2024 beneficiati de 300 lei REDUCERE la orice COLTAR EXTENSIBIL LARA comandata!
COLTAR EXTENSIBIL LARA

Dimensiuni coltar: 268*212 cm
Suprafata de dormit: 177*123 cm

Coltarul Lara este preferatul persoanelor care prefara un coltar desi spatiul nu le permite un coltar mare. Acesta are o dimensiune redusa, dar este si extensibil cu salteaua din arcuri sinusoidale, iar constructia spatarului este din chinga rigida si chinga elastica.

Coltarul Lara are lada tip sertar, iar tetierele sunt rabatabile. Structura este din lemn de esenta tare si rasinoase, pal.  Stofa folosita pentru tapiterie este de o calitate foarte buna.

Detalii: CATALOG STOFE

Canapele se pot comanda într-o varietate de culori și materiale. Pretul variaza in functie de categoria tapiteriei alese!

PRET incepand de la 4299 lei

DATE TEHNICE:
Structura: Cadru realizat cu rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, panouri aglomerate din lemn fara forma aldehida, poliuretan fara FCKW.
Sezut / Spatar: sezut cu arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica; spatar din chinga rigida
Functii: Sistem de extensie pentru pat tip sertar cu role, lada pentru depozitare tip sertar, tetiere reglabile, brate rabatabile.
Tapirie disponibila: Stofa, Piele ecologica sau mix.

Disponibil la comandă pe o varietate de materiale si culori.Termenul de productie al comenzii personalizate este de 5 saptamani! Detalii: CATALOG STOFE
Pentru a alege modelul dorit va asteptam in Showroom!